Startattiin tänä aamuna seiskan aikaan siskon ja Oonan kanssa kohti Forssaa. Aamu alkoi Oonan osalta mukavasti, kun aamupissillä päästiin rusakkojahtiin... Onneksi neiti tuli kuitenkin suht nopeasti takas :)

Reilun tunnin matkan jälkeen pysähdyttiin vielä aamukahville ja sitten kohti kisapaikkaa. Ensimmäisenä vuorossa oli agirata, joka vaikutti ihan hyvältä. Muutama kompakohta oli joissa piti olla Oonan kanssa tarkkana, mutta neitipä yllätti heti ensimmäisenä kilpailijana ja teki kovalla ajalla hienon nollatuloksen =D
Tuo aika piti loppuun asti, joten voitto tuli kotiin. Toinen rata oli hyppäri, jonka tuomari rakensi niinkin hassusti että ekan radan kontaktien tilalle tuli putki ja hyppyjä ja rata mentiin käänteisessä järjestyksessä yhtä putken suuta lukuunottamatta. Tässä kohtaa mokasin putkesta kepeille viennin ja Oona menikin toiseen väliin. Muuten puhdas rata ja hienosti kisan kakkoseksi :)

Kisojen jälkeen vein vielä siskon Hämeenlinnaan ja sieltä sitten muutaman tunnin jälkeen ajoin takaisin Turkuun. Matka oli pitkä, mutta antoisa :)

Videot:
Agirata
Hyppyrata

IMG_0534.jpg

IMG_0535.jpg

IMG_0551.jpg