Tänään lähdettiin heti aamusta ajelemaan Antin siskon kanssa kohti Huittisia ja Leevin luonnetestiä. Aamun ensimmäisenä koirana oli rotikkauros, jonka aikana naureskelin että mitähän Leevi oikein touhuaa samoissa tilanteissa.

Leevin vuoro koitti ja se toimi joka tilanteessa juuri niinkuin olin kuvitellutkin.
Tässä linkki testistä otettuihin videoihin. Loppupuhuttelu on vähän kenossa, mutta koitetaan saada se video käännettyä jollain ihmeellä :) Leevin tulos oli siis 127, laukausvarma.

Takas tullessa sain puhelun, että pitää mennä hetimmiten TSAU:n hallille tuomarikokelaiden arvosteltavaksi. Lähdinkin uhkarohkeasti kummankin koiran kanssa matkaan. Ensin oli vuorossa makseja, joten ei muuta kuin Leevin kanssa radalle. Koska Leevi tuntui radan ulkopuolella aika jähmeällä, päätin ottaa nakin käteen ja sittenhän se alkoi liikkua :) Loistava rata, kerran Leevi "unohti" mitä oltiin tekemässä ja jatkoi sitten taas hienosti radan loppuun asti. On se vaan aika epeli, kun vielä luonnetestin jälkeen jaksaa agilityillä. Oona pääsi radalle ruhtinaalliset 3 kertaa. Kaksi kertaa mun kanssa ja kertaalleen Mirvan kanssa. Mun kanssa se jallitti puomin alastulot, mutta sain Mirvalta siihenkin hyvän vinkin, jos siis vaan ehdin sen toteuttamaan kisaradalla :) Mirvan kanssa neiti meni puomin alastulon juosten, mutta ei kuitenkaan hypännyt sitä. Keppikulma oli vaikea, Oona lähti kyllä kiertämään ekaa keppiä oikein, mutta sillä oli niin kova vauhti ettei tullut ekasta vaan tokasta välistä. Tämä kohta jouduttiin Mirvan kanssa korjaamaan. Oona on kyllä mahtava kun se lähtee ihan kenen vaan kanssa radalle, siis jos sillä ohjaajalla vaan on jotain nannaa ;) Tästä alkaakin meidän kolmen viikon treenitauko sopivasti.

Alla vielä kuva väsyneestä pilsneristä.
P4270022.jpg