Tehtiin tänään ATT:n kisoissa ihan kivoja pätkiä, mutta kaikkien ratojen tulos HYL. Ensimmäisellä radalla menin ja kaaduin. Puomille mennessä kompastuin puomin alla olleeseen putkeen, minkä jälkeen pasmat oli ihan sekaisin sekä mulla, että koiralla. Tähän asti oli ollut puhdas rata, mutta sen jälkeen otettiin vielä kolme kieltoa kun Oona ei oikein tuntunut enää luottavan mun ohjaukseen...

Toka rata oli tosi kivan näköinen hyppäri, mille me ei sitten oikein päästykään kun Oona bongasi vinkulelun kentän ulkopuolelta ja sen jälkeen keskittyminen oli jo pakkasen puolella, neiti varasti ja hyppäsi ensimmäisen esteen, kävi moikkaamassa ratahenkilöitä yms. Muutama este mentiin vielä, mutta mulla paloi käämi ja vein koiran autoon. Harmitti aivan vietävästi, koska se rata oli niin kiva. Mielessä kävi jo kotiin lähtö, mutta onneksi agilityihmiset on niin ihania, että saa vaikka pienen rutistuksen lohdutukseksi (Kiitos Mari :)), että jaksaa vielä yhden radan.

Viimeiselle radalle lähdettiin ihan ok mielellä. Oona oli kyllä tosi vaisun oloinen, ehkä perjantain 2,5-tuntinen rankka metsälenkki ja eiliset Jaakon treenit painoivat vielä jaloissa ja mielessä. Mikään lelu ei oikein tuntunut kelpaavan, Frolicit kyllä meni, mutta kun ei tuo kuumene niillä sitten ollenkaan... Oona seurasi lähtöön ihan nätisti, mutta kun otin siltä remmin pois, niin pajautti taas ykköshypylle. Kutsuin takaisin ja hylky... Otettiin lähtö uudestaan ja sen jälkeen tehtiinkin ihan hienoa rataa paria kieltoa lukuunottamatta.

Pääasia tämän päivän kisoissa oli, ettei yhtään kontaktivirhettä tullut, edes hylkyjen jälkeen. Toisaalta koira varasti kahdessa startissa, eikä ne kontaktit kyllä niin hyvät ollut kuin pitäisi. Mulla ei tunnu hermot pitävän niin hyvin, että pystyisin kisatilanteessa ohjaamaan kontaktit kuten treeneissä. Onneksi tähänkin asiaan sain niin hyvät kannustustukset (Kiitos Jaakko!), että ei taida auttaa muu kuin ilmoittaa tuota koiraa vaan kisoihin. Toisaalta jos jollain on hyviä ylimääräisiä kisahermoja, niin mä otan sellaset mielellään vastaan ;)