Leevi K2:
Toinen kisa alkoi jo huomattavasti paremmin kuin ensimmäinen. Leevi jaksoi keskittyä lähdössä ja  päästiin pari hyppyä, kunnes reunalla olleita ihmisiä piti hiukan kyttäillä -> tiukka käskytys, mutta Leevi ei saanut enää riittävästi vauhtia pituudelle -> 5 vp. Puomin kontakti taas sairaan hieno, yksi rima tuli alas omasta ohjausvirheestä johtuen. Jostain syystä Leevi keksi kivat putken kierrot jo edellisellä radalla ja sama jatkui tässäkin. Kepit jälleen yhtä hienot, putken jälkeen ollutta hyppyä jätkä ei jostain syystä hypännyt ensimmäisellä yrittämällä. A:n kontakti jälleen kiitettävä, renkaaseen osui taas hienosti ja vielä viimeinen hyppy. Aikaa kului vähän liikaa, tuloksena siis yliaikaa 5,91 ja 20 vp radalta, yhteensä 25,91 9. sija 21 koirasta.

Lopputuloksena voisi sanoa näiden kahden radan perusteella, että kaikkea muuta on treenattu riittävästi muttei hyppyjä, eli niitä treenataan tulevaisuudessa ja paljon!

Leevi K1:
Lepa jännitti, mä jännitin... Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. täytyy olla tyytyväinen siihen että kontaktit, kepit ja rengas, eli mielestäni ne vaikeimmat esteet onnistuivat täydellisesti

Oona K2:
Lähtöön oli taas vaikea päästä. Jos olisin vienyt Oonan sinne irrallaan, se olisi käynyt jo tekemässä yhden putken ennen radan aloitusta. Siispä ei muuta kuin koira kainaloon ja tietoisesti otin sen riskin että varaslähtö tulee. Hurjalla käskytyksellä pääsin jopa ensimmäisen esteen kohdalle kun se lähti. Kontaktit ei paukkunut tällä radalla, mutta ei ne olleet kyllä hyvätkään Kepeille mentäessä mun linja oli vino ja Oona ei edes nähnyt koko keppejä -> kielto. Lisäksi onnistuin valssihässäkässä tiputtamaan yhden riman painamalla oman käden alas... Tulos siis 10 vp.

 

Oona K1:
Startissa oli taas ongelmia, en päässyt löysäämään Oonaa remmistä riittävän ajoissa, koska radalta tuleva koirakko tuli vastaan radalle mennessä. Videoltapa tuon näkee mitä neiti taas touhusi. Jätin kauas ensimmäisestä esteestä ja Oona jäi tosi nätisti lähtöön. Lähtösuoran päähän olin suunnitellut takaa leikkauksen vinosti olleelle hypylle, huonosta ohjauksesta johtuen Oona kiepsahti ympäri esteen takana, matka jatkui kuitenkin virheittä. Ensimmäisenä kontaktina oli A, jonka Oona otti aivan älyttömän hienosti. Tästä hämääntyneenä unohdin vapauttaa sen ja lähdin vain juoksemaan Tuhosin siis kertaheitolla meidän kontaktit... Seuraavaksi puomi, jolla Oona haistatti pitkät -> 5 vp. Muuten tosi hieno rata, mutta tuo A jäi harmittamaan ihan tosissaan.