Tänään oli vuorossa pinserien agin SM-kisat, joita tänä vuonna tuomari Saviojan Anne. Rataan tutustumisen alussa Anne lupasi, että Oona pääsee menemään radan nollakoirana. Ei muuta kuin äkkiä suunnitelmat uusiksi ja miettimään Oonan ohjausta ensin.

Oona jäi nätisti lähtöön, takaa kierrossa tulikin välistä, mutta lykkäsin takaisin taakse. Kontaktit oli kaikki ok, ehdin vapauttaa jokaiselta ajoissa, joten loikkia ei nähty. Muuten mun ohjaaminen oli hiukan liian "Leevimäistä" ja saattelin Oonaa putkille ihan tyhmissä kohdissa. Radalta ei kertynyt muita virheitä kuin tuo kielto 4. esteellä. Saatiin siis se pitkään kaivattu ev-startti vielä ennen Unkaria. Nyt on hyvä mieli kun neiti ei varastellut eikä roiskinut.

Sitten olikin Lepan vuoro. Meidän vuoro tuli vaan niin nopeasti Oonan jälkeen, etten ehtinyt saada jätkää oikein kuulolle. Alkusuoran jälkeen oli putken pimeä kulma mihin ei pitänyt mennä, mutta sinne vaan veti Lepan nenä. Kepeiltä tuli kesken pois, en jaksanut enää toisen yrityksen jälkeen korjata kun koira tuntui siltä ettei sitä kiinnosta pätkän vertaa. Toisella yrittämällä sama juttu, pää sujahti sinne putkeen ja hyl. Muuten tämä rata oli huomattavasti parempi, kepit meni hyvin ja muita virheitä tuon yhden väärän esteen lisäksi ei tullut. Tällä kertaa meille ei siis tullut tulosta, mutta jäi kuitenkin ihan hyvä mieli. Syyskuun puolessa välissä me päästäänkin sitten Lepan kanssa treenaamaan Oonan ryhmäpaikalla