Päätin hakea Oonan kanssa valmennusryhmään tyädennyshaun kautta. Syksyllä en lähtenyt varsinaiseen hakuun mukaan, kun meillä ei ollut vielä oikein nuo talokuviot tiedossa ja pelkäsin ettei aika riitä.

Nyt siis ollaan sisällä ryhmässä ja jatkossa treenataan joka toinen keskiviikko Jokisen Askon opeissa ja noin kerran kuukaudessa Oreniuksen Juhan kurssilla. Ensimmäinen kurssipäivä onkin jo tällä viikolla.

Tämän viikon treeneissä Asko ns. tutustui meihin uusiin ryhmäläisiin ja jokaisella koirakolla on 15 minuuttia aikaa treenata putkeen. Meillä meni Oonan kanssa ihan perushyvin koko treeni. Kerran Oona ei malttanut keinulla odottaa, samoin pöydän kanssa oli pysymisongelmia. Näihin siis vaan lisää treeniä ja enemmän etäisyyttä, sitähän kisoissakin tarvitaan.

Olin itse hiukan flunssainen, joten juoksu ei oikein kulkenut tänään. Koira onneksi kulki ihan hyvin. Kontaktit tuntui hyvältä, mutta nyt on sellainen olo, että pitäisi ihan lähiaikoina ottaa taas tehotreenit ettei vaan pääse Oonalta unohtumaan...