Agilityrata, tuomari Heidi Viitaniemi, tulos 0 vp, aikavirhe -8,50, sija 2./19

Rata ei ollut teknisesti kovin vaativa. Torstain Mujusten ratojen jälkeen tuntui kuin olisi tullut 1-luokan radalle. Nättiä menoa, mutta A:n alastulolla vapautin liian aikaisin ja se jäi harmittamaan. Samoin lopussa ollut takaa kierto olisi pitänyt viedä ristiin, mutta pyöritin sen ja siihen hukkui taas aikaa ihan turhaan. Nyt pitäisi oppia löytämään ne meille nopeimmat tavat suorittaa tiettyjä kuvioita.


Hyppyrata, tuomari Heidi Viitaniemi, tulos 0 vp, aikavirhe -5,02, sija 3./20

Rata ei ollut kovin haastava, mutta siinä oli kuitenkin muutama kinkkisempi kohta. Ensimmäisen kinkkisen kohdan selvitin onnistuneella persjätöllä, ehdin kun halusin ja luotin koiraan. Toisen kohdan mokasin hiukan, olisi pitänyt tehdä valssi ennen rengasta ja takaa leikkaus kepeille, mutta teinkin kaksi peräkkkäistä takaa leikkausta. Kerroin huonosti Oonalle ensimmäisen, joten pieni kiepsahdus tuli sitten renkaan jälkeen... Muuten kohtuu nättiä rataa ja olihan se kiva kun tällä viikolla tuli jo toisen kerran tuplanolla :)


Agilityrata, tuomari Rauno Virta, tulos hyl

Loistavat ekat 6 estettä, seitsemäntenä puomi, jolla Oonan pää ei enää kestänyt. Ei kontaktivirhettä, mutta ei myöskään sitä suoritustapaa minkä minä haluan, joten rata päättyi siihen. Rata oli ehkä päivän radoista haastavin ja sen takia jäikin hiukan kaivelemaan ettei päästy näyttämään taitojamme radalla.