Hyppyrata, tuomari Marjo Heino, tulos 5, aikavirhe -0,63, sija 7./25
Alussa 90 asteen avokulma kepeille, jonka menin sössimään täysin, olisi vaan pitänyt jäädä keppien oikealle puolelle, mutta kun halusin kokeilla oikaista Oonan linjaa ennen keppejä... Eihän siitä mitään tullut, siinä sitten sössittiin aikamme, kunnes Oona löysi kepit. Muuten hieno rata!

Agilityrata, tuomari Marjo Heino, tulos 15, aikavirhe -0,48, sija 9./38
Hieno lähtö ja kontaktit, jätin koiran aika reilusti yksin suorittamaan kepit, jotta ehdin persjätölle. Oma käsi kuitenkin paukautti alas seuraavan riman päällä, joten rima tuli alas. Sen jälkeen alkoi huolimattomuus ja tuloksena pari kieltoa.

Agilityrata, tuomari Marjo Heino, tulos hyl
Alussa kolmantena keinu ja putkesta tullessa houkuttimena myös puomi. Jännitin kumman Oona valitsee, joten puomillehan se meni kun sinne päin kerran paikallaan seisten pyllistin. Tämän jälkeen aivan loistavaa rataa. Hienot kontaktit, koira jäi yksin tekemään keppejä ja lisäksi sain ohjattua meille tosi vaikean putken, jossa ei millään itse kerennyt edelle ja hyppy syötti suoraan väärään päähän U-putkea. Jäi hyvä fiilis, vaikka hylly tulikin.

Tänään kaikki oli niin pienestä kiinni... Toisaalta täytyy olla tyytyväinen, että pystyin korjaamaan viime viikonloppuna hankitut kontakti- ja lähtöongelmat tämän viikonlopun aikana ja virheet oli tosiaan pieniä. Radat ei olleet yhtä kaaosta, vaan hallittuja kokonaisuuksia.