Lähdettiin aamupäivällä Ellan ja Vellun kanssa vähän pidemmälle kisailemaan. Tällä kertaa määränpäänä oli Heinola. Kenttä sijaitsi keskellä harjoitusravirataa ja oli suoraansanottuin kuin pätsi. Koirat alkoi jo ensimmäisellä radalla näyttämään siltä, että nyt on liian kuuma. Yllättäen Oona tykittää aina vaan täysillä, vaikka se vähän hyytyisikin, niin yritystä on aina 110 prosenttia 


Agilityrata, tuomari Anne Viitanen, tulos hyl

Kontaktien treenausta. Oona oli unohtanut eilisen jälkeen miten kontaktit suoritetaan. Ei roiskintaa, mutta juoksi läpi, joten poistuttiin radalta.


Agilityrata, tuomari Anne Viitanen, tulos 10 vp, aikavirhe -, sija

Tällä radalla kontaktit oli ok. Ekana oli A, jolla pysähdys meni vähän pitkäkti, mutta pääasia että ajatus oli oikea. Puomilla kontakti olikin sitten jo taas hyvä. Ensimmäinen 5vp tuli heti tokana olleelta muurilta kun palikat lenteli ympäriinsä. Tuntui siltä, että se oli omasta ohjauksesta kiinni, mutta vaikea sanoa kun ei ole videota. Toinen 5vp tuli ennen loppusuoraa olleelta haasteelliselta putkeen vienniltä, kun työnsin Oonan himpun verran ohi putken suun. Muuten siis oikein kivaa rataa ja jäi hyvä mieli ennen hypäriä.


Hyppyrata, tuomari Anne Viitanen, tulos 0, aikavirhe -5,50, sija 1./17, SERT-H

Ihan ok rata, loppusuoralla jätin ohjaamatta yhden pois päin käännöksen, jonka takia Oona pyörähti. Jostain kumman syystä olimmekin nopein koirakko, joten ensimmäinen hyppyserti on nyt plakkarissa.