Agilityrata, tuomari Anne Savioja, tulos hyl
Löysää ohjausta ja koira tuntui myös hiukan löysältä, Kaksi kieltoa hypyltä kun koira ei irronnut kuten olin kuvitellut. Lisäksi selkeän putkeen ohjauksen jälkeen sujahti selän takaa väärään päähän putkea. Olisi vaan pitänyt olla paljon tiukempi...

Agilityrata, tuomari Henri Luomala, tulos 5, aikavirhe -2,80, sija ?/?
Muutin alun ohjausta rataantutustumisen jälkeen ja sehän kostautui, yksi rima tuli alas kun olin koiran edessä sen ponnistaessa esteelle. Aikaa tuhrautui puomin kontaktilla kun Oona oli sitä mieltä, että oikea psähtymispaikka on kontaktin yläosassa. Tästä siis keskusteltiin hetki ja sitten jatkettiin matkaa maaliin asti. Ihan näppärää rataa muuten, vieläkin ehkä vähän liian löysää menoa.

Agilityrata, tuomari Anne Savioja, tulos 0, aikavirhe -5,08, sija 2./28
Kivan kinkkinen rata Annelta, me likes :) Aikaa tuhrautui viimeisen U-putken jälkeen kun Oona lähtikin katsomaan tuomaria kun ei hoksannut missä olin. Oma moka siis, kun en kertonut ajoissa mihin pitää tulla putken jälkeen.

Hyppyrata, tuomari Henri Luomala, tulos 0, aikavirhe -10,89, sija 2./23
Henkan hypäri oli myös tosi kiva, tästäkin tykkäsin ihan kympillä :) ensimmäinen putki oli suora ja minä tyhmä en kertonut koiralle, että sen jälkeen pitäisi kääntyä, joten Oona ehti posottamaan aika pitkälle ennen kuin sain sen takaisin. Muuten ihan mieletön rata (ainakin omasta mielestä ;)) mielttömän pienillä teillä ja itsevarmoilla ohjauksilla. Tähän oli hyvä päättää hyvä aksapäivä :)

Nyt sitten odotellaan 1,5 viikkoa ja suunnataan nenut kohti Sveitsiä :)

Hurjat jussina mökkeilemässä :)