Lähdettiin lauantaina iltapäivällä heti mun töiden jälkeen ajamaan Tainan ja hänen koirien (Dooriksen ja Toven) kanssa ajamaan kohti Seinäjokea. Matka oli pitkä, mutta se taittui kivasti koirista ja agilitystä puhuessa. Olimme perillä jo ennen yhdeksää. Meillä oli ilo yöpyä joukkuetoverimme Mallan vanhempien asunnossa. Kiitos siitä vielä Mallalle ja hänen vanhemmilleen!

Aamulla starttasimme vesisateessa kohti Vöyriä. Oonan joukkueen vuoro oli kymmenen jälkeen. Vettä satoi ja ensimmäinen vaatekerta oli jo melkein märkä ennen radalle pääsyä. Minikisaavien radan alussa oli heti putkiansa, johon Oona sujahti vauhdilla, sen jälkeen kepeille ja itse unohdin tässä kohtaa radan. Valssasin vaikka ei olisi tarvinnut, tämän seurauksena Oona meni väärästä päästä putkeen sisälle. Loppurata menikin sitten hienosti. Muut koirakot tekivätkin hiukan parempia ratoja kaksi nollaa ja yksi vitonen. Oonan joukkueen sijoitus oli 16/49, jos nyt vaan muistan oikein...

Leevin vuoro oli vasta iltapäivällä kolmen jälkeen. Siihen mennessä se oli ehtinyt jo purkamaan ylimääräistä energiaa tai niin mä ainakin luulin =D Rata oli aika suoraviivainen vaikka olikin kisaaville tehty. Leevi meni hianosti MELKEIN koko radan, kepit ja rengaskin onnistuivat. Sitten tuli kolmen putken "sarja", ensin suora putki, sitten U:n mallinen josta takas suoraan putkeen. Siinä vaiheessa herra innostui niin kovin että tuli hepulin kera ulos. Enhän mä voinut muuta kuin nauraa kun jätkä juos ympäri kenttää ja sitten A:n päälle katselemaan maisemia. Lopulta tuo kuitenkin tuli takas ja jatkettiin vielä hypyn kautta loppusuoralle. Jäljellä oli siis huimat neljä estettä kun keskittyminen herpaantui.

Sitten olikin kaksi hienoa suoritusta hienoilta pinsereiltä. Viimeisenä meni vara-koiramme Herkko jonka keskittyminen herpaantui kun edellä starttasi "veljensä" Martti. Joten Pilsner Powerin tulos oli tänä vuonna keskeytys.