Valmennusryhmän mineillä oli tänään varattuna treenivuoro ja hurjasta pakkasesta (-18) päätettiin lähteä kokeilemaan varovasti. Alle kunnon lämmittelylenkki ja koko puolen tunnin treenauksen ajan pidin koiran lämpimänä.

Tehtiin aika kivaa rataa, jossa oli hiukan välistä vetoa, meille vaikea keppikulma ja juoksemistakin riitti :) Oona oli aivan täpinöissään, kun edellisestä kerrasta taisi kertyä aikaa melkein 4 viikkoa. Itse taisin olla hiukan homeessa, joten alkuun muutaa kohta piti hiukan kämmiä. Lopulta rata meni ihna kivasti, opin jopa vekkaamaan kepeillä takana, kun Oona pääsi niin paljon edelle ennen keppejä. Mä kun yritän aina juosta koiran kanssa kilpaa sinne kepeille... Lisäksi treenasin toisella kentällä lähtöjä niin että Oonan piti seurata remmissä lähtöpaikalle ja pysyä vierellä pannan oton ajan. Harjoiteltiin vain lähdössä pysymistä ja palkkasin pallolla taakse. Kunpa mä osaisin tuoda Oonan viikonloppuna rauhassa lähtöön, niin se saattaisi olla tekemättä temppujaan...

Lopuksi kokeiltiin vielä Taijan ja Sofin kontaktitonta rataa, mikä oli vähän vaikeampi :) Jäähdyttelylenkki päälle ja hyvillä mielin odottamaan viikonlopun kisoja.