Oona oli tos innokkaan oloinen kun mentiin yksilöliikkeisiin. Kontakti oli omasta mielestä jopa hieno :) Remmissä seuraaminen oli niin mahtavaa, että olisin kyllä halunnut nähdä sen itsekin. Tuomarikin tykkäsi ja antoi täydet 10 pistettä! Remmittä seuratessa Oonan into kostautui ja se edisti juoksun aikana. Myös kaksi perusasentoa piti keulia ja sekin rokotti pisteitä, eli 8 pistettä tästä liikkeestä.

Liikkeestä maahanmenossa olin päättänyt olla käskyttämättä niin vahvasti kuin viimeeksi. Tällä kertaa annoin vain suullisen käskyn ja runttasin Oonan vielä kropalla sinne maahan... Vähempikin olisi riittänyt. Pisteitä 7½.

Luoksetulon lähtöpaikalle mentäessä Oona oli aivan täpinöissään, se kävi jopa moikkaamassa liikkeenohjaajaa. Neiti jäi nätisti paikalleen, mutta mun käveltävä matka oli PITKÄ. Ihmettelin, että mitä selän takana tapahtuu, kun liikkeen ohjaaja ei sanonut "matka riittää". Ennen kuin pääsin kehänauhalle asti, käsky kuitenkin kävi. Tämän jälkeen "käsky" ja Oona varasti ennen kuin ehdin käskyttää. Aivan mahtava luoksetulo, mutta nolla pistettä :(

Liikkeestä seisomiseen lähtiessä Oona oli edelleen aika innokkaalla tuulella ja lähti EDISTÄMÄÄN. Käskytin sitä "Oona, seiso", eli tuplat ja edistäminen vei pisteitä, tästä vain 6 pistettä.

Estehypylle tullessa Oona oli kuin viritetty jousi. Se olisi halunnut kimmota esteelle kokoajan. Kun Oona ei suostunut tulemaan riittävän lähelle viereen, otin sen fiksusti kädellä siihen viereen. Neiti lähti hienosti käskystä, muutama ylimääräinen askel tuli "seiso"-käskyn jälkeen ja perusasento oli huono kun esteen jalka jäi takapuolen alle :) Pisteitä kuitenkin 9.

Tuomari moitti mua tuosta viimeisellä liikkeellä tehdystä perusasennosta. Menetettiin kuulemma ½ pistettä kokonaisvaikutuksesta kun kävin käsin koiraa koskemassa, pisteitä kuitenkin 9.

Loppupisteet siis 116 ja ALO 3.palkinto.

Tämä oli mielestäni kuitenkin paras tähänastisista kokeista. Oli ihana nähdä kun Oona teki kerrankin niin innolla hommia TOKO:ssa.