Kun mä en sitten ikinä opi ohjaamaan tota koiraa. Nopeahan se on, että siitä ei meidän sijoitukset jää kiinni, mutta kun se on niin nopea etten mä enää ehdi/muista ohjata. Ekalta radalta (Ritva Herrala) Oona karkasi multa heti alussa, josta jäi tietysti hiukan huono maku suuhun. Heti ensimmäisellä kontaktilla oli ongelmia, Oona ei odottanut käskystä huolimatta ja otettiin pieni törmäyskin siinä. Sitten kepeille, jotka meni ihan kivasti ja putken oikea pääkin löytyi, mutta puomin alastulolta oli vaan pakko loikata kohti seuraavia esteitä. Tähän uskon olevan syynä se että jäin itse liian taakse huutamaan "ota", jolloin reaktio on yleensä tuo että "juoksenpa mammaa karkuun". Tuloksena siis 5 ja ihanneaika alittui kivasti 14,99 sekunnilla, sijoituttiin vielä toiseksi. Oli muuten siltä radalta nopein tuloksen tehnyt koira kun otetaan huomioon sekä minit, medit että maksit.

Toinen rata (Anne Savioja) olikin ulkona ja näytti kivalle ja kohtuu yksinkertaiselle. Nyt multa loppui sitten ohjaus ihan kokonaan vaikka olin siihen niin kovin keskittynyt. Heti alkuun Oona meni keinun ohi ja hyppäsi sille vähän ennen puolta väliä, tämän jälkeen parin hypyn kautta käännö puomille, jonka ohi Oona meni. Sitten kepeiltä kielto kun neiti ei ymmärtänyt mihin pitäisi mennä (=en ohjannut taaskaan...) ja sitten vielä renkaan sivusta, joten hyllyhän se sieltä tuli.

Eka rata
Toka rata

Leevikin oli mukana kisapaikalla, hankittiin jo oma kisakirja ja jätkä mitattiin virallisesti maksiksi :( Ja jos näitä joku lukee, niin älkää huoliko, meillä on tavoitteena viralliset vasta viiden vuoden kuluttua. Tuo mittaus tehtiin vain sen takia että tiedetään minkä korkuisia esteitä treenataan.