Eilen oltiin ryhmätreeneissä hakemassa vielä pientäherkistelyä. Yllättäen heti eka ratatreeni meni niin hyvin, että en uskaltanut enää ottaa toista rataa, mikä oli keppipainotteinen. Ainoat virheet tuli siitä, että hätäilin kahdessa kohtaa niisto-persjätössä ja Oona jätti hypyn hyppäämättä. Tämäkin saatiin toimimaan kun vaan maltoin odottaa riittävän kauan. Tätä pitää kyllä harkita tarkkaan, jos meinaan kisatilanteessa käyttää ko. ohjausta, silloin pitää muistaa odottaa, että Oona varmasti tulee esteen yli.

Tänään olikin sitten lihashuollon paikka. Oona pääsi Tanjan käsittelyyn. Hiukan oli jumeja lantion seudulla ja lapojen välissä. Oona nautiskeli Tanjan käsittelystä oikein kunnolla. Venytteli vielä itse itsensä ja meni hakemaan Tanjalta huomiota. Tämä oli ihan ennen näkemätöntä, koska Leenan käsittelyjen jälkeen Oona haluaa aina vaan heti paeta pois paikalta, saati että se venyttäisi itse itseään siinä kohtaa.

Viikonloppuna on vielä tarkoitus mennä ottamaan hiukan kontakteja ja lähtöjä, sitten me ollaan valmiita lähtöön. Niin ja tietty ne tavaratkin pitäis pakata