Sunnuntaisiin tokokisoihin on aikaa ruhtinaalliset 3 täyttä vuorokautta ja Oona keksi tänään, ettei tiedä mitä maahan meno tarkoittaa. Se tarjoaa kaikki mahdolliset temput ja sen jälkeen saattaa käydä vauhdilla maassa ja sitten takaisin ylös ennen kuin ehdin edes palkata sitä… Eli näinkin hyvin meillä menee tällä hetkellä :)

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään siis tokoiltiin Ninan ja Elman kanssa tuossa meidän pienellä nurmikentällä. Kokeilin ensin seuruutta Oonaa täyspitkiä pätkiä, mutta Oonalta loppui heti into tehdä hommia. Vahvistin siis seuraamista ja sen aikana pidettävää kontaktia naksun kanssa ja johan alkoi lyyti kirjoittamaan :) Tehtiin kaikki alon liikkeet ja paikalla makua ylipitkänä pariinkin otteeseen. Muuten näyttää hyvältä, mutta tuo maahan meno hiukan huolettaa, ehkä se siitä sitten kuitenkin.

 

Lopuksi Leevi pääsi vielä moikkaamaan Elmaa ja ihastui jälleen kerran itseään reilusti kookkaampaan narttuun :D Katsotaan jos joku kerta pääsisi noiden kahden kanssa metsään, Leevi varmaan nauttisi juoksennella Elman kanssa pitkin maita ja mantuja :)